perpetuum mobile

gallery/img_20180510_220651

Margit Sleeuwenhoek.

Bij coaching en andere vormen van begeleiding is het essentieel dat je als cliënt of team vertrouwen hebt in de deskundigheid van je coach. Hier kun je alvast iets lezen over wie ik ben en hoe ik werk en welke ervaring en opleidingen ik heb.

Werken met mensen is mijn passie. Al sinds mijn kindertijd ben ik gefascineerd door het gedrag van mensen, en wilde ik weten waarom mensen zich op een bepaalde manier gingen gedragen of bepaalde dingen niet deden. Ik vond het als kind vaak raadselachtig maar oh zo boeiend.

In mijn volwassen leven ben ik met mensen gaan werken, in eerste instantie in een leidinggevende functie. In mijn zoektocht naar verdere kennis en naar meer authenticiteit heb ik een 5 jarige opleiding ‘Transactional Analysis’ of kortweg TA, gevolgd. Ik zat al die tijd op het puntje van mijn stoel en werd me van enorm veel bewust en begreep ik waarom mijn werk als leidinggevende goed verliep, waarom ik zo bang was geweest als kind en nog vaak angst ervaarde, en eindelijk kreeg ik ook tools om ansgten op te lossen. Mijn persoonlijke proces was eerst belangrijk, daarna volgde oefenclienten en trainingen met groepen. Dat werd de start van zelfstandig ondernemen. Wat ik tot dan toe intuïtief in de aansturing van mensen deed kreeg woorden en kon ik plaatsen in heldere concepten.

Alhoewel ik daarna nog veel opleidingen heb gevolgd (system approach, psychodrama, sociale psychologie, inner voice dialogue, strategisch coachen, coaching in de context, equine assisted coaching, present child, etc) is TA is tot op de dag van vandaag nog steeds de belangrijkste methode die ik gebruik in de begeleiding van mensen en teams in leer- en veranderprocessen.

In 1998 ben ik samen met een partner een opleidingsinstituut gestart, inmiddles is dat iemand anders en zit de opleiding in een ander jasje, maar de vreugde en de kunde is er nog steeds. Bx11

Ik ben ondertussen al sinds 1989 zelfstandig coach en trainer en ik ben tevens docent bij diverse opleidingsinstituten, oa Nyenrode universiteit en teamchange.nl. Ik heb me al die jaren voortdurend bijgeschoold en heb bergen ervaring opgedaan en mensen gecoacht, terwijl ik altijd weer geboeid ben door het verhaal van mensen, door de onderliggende dynamieken in teams en relaties, en door de wens van mensen om regie te willen vergroten en zichzelf te veranderen.

Kwaliteitsvol werk leveren als coach is voor mij ontzettend belangrijk. Ik werk dan ook vol enthousiasme, met kennis van zaken en veel ervaring. Ik doe veel meer dan luisteren, ik doe confronterende interventies, steeds respectvol en liefdevol, en geef je zinvolle oefeningen. Samen gaan we aan de slag met jouw vraagstukken of wensen.

Je wordt er altijd beter van!

OPLEIDINGEN

Een greep uit de opleidingen die ik heb voltooid:

* Sociale psychologie

* Management opleidingen

* Psychodrama

* Transactionele analyse

* Counselling in de context

* Integrative psychotherapy

* Systemisch coachen

* Oplossingsgerichte coaching

* Strategisch coachen 

* Sjamanistisch coachen

* Relatie therapie 

* Het fluisterkind

* Interventiekunde

* Coachen met paarden

* Inner child work

* Trauma heling

WAT KLANTEN ERVAN VINDEN
Een greep uit de evaluaties of opmerkingen die ik trots heb ontvangen;

"Margit weet op een hele goede en veilige manier te coachen. Heel veel lof voor haar werkwijze."

"Onwijs sterke coach die goed aanvoelde waar de behoefte lag op individueel 

en groepsniveau. Uitzonderlijk en de verwachting ver te boven." 

"Steengoed, respectvol en vasthoudend. Met veel kennis."

xxxxx

xxxxx

xxxxx

xxxxx

xxxxx