perpetuum mobile

gallery/paarspink
gallery/rood balletje
gallery/oranje balletje
gallery/groen

Individuele coaching

Je wilt je verder ontwikkelen. Of zit ergens mee, loopt tegen iets aan, hebt een wens en wilt dat het je lukt om die te realiseren. Of je bent op zoek naar iets maar weet niet waar te beginnen. Je loopt vast, je zit niet lekker in je vel, je krijgt geen grip of regie over je leven, je hoopt op groter geluk, of je mist betekenisgeving.

Je bent burnout, bekaf, boos of merkt een rem en je wilt iets anders.

Het zijn zomaar wat begrippen van zaken die kunnen spelen in je leven, en waardoor het fijn is en tijd is om voor coaching te kiezen.

*** De wachtlijst wordt te lang en mijn agenda te dun, voorlopig neem ik geen nieuwe klanten aan***

 Investeer in jezelf, dat is gul en gaaf!

Relatie therapie

Samen de inzichten die ontstaan na reflectie, oefeningen en theorie gebruiken om julie relatie te versterken. 

Begrijpen wat er speelt en welke dynamiek in jullie interactie voor verandering vatbaar is, om geluk, een goeie samenwerking, begrip en afstemming te verkrijgen. Dat is wat relatie therapie inhoudt, meestal voor partners, maar 't kan ook werken voor collega's of voor broers en/of zussen. 

 

Liefde is zo de moeite waard!

Team coaching

Elk team heeft zo zijn eigen unieke dynamiek. Wat doe je wel, wat doen je niet als team, wat zijn de doelen en wat zijn de (ongeschreven) regels in de onderstroom? Hoe werkt dat alles door en welk gedrag is voor verandering vatbaar? En last but not least; welke stappen zijn er dan nodig om die verandering plaats te laten vinden? Hoe versterk je taakvolwassenheid in een team en hoe versterk je de relaties in dat team?

Bij teamcoaching doe je oefeningen, ontvang je feedback, krijg je kleine blokjes theorie die je op elkaar en met elkaar toepast. Zo ga je op een speelse en veilige manier met elkaar aan de slag om een verbeterslag te maken. 

Teamspirit dus!

Singles coaching

Wanneer je als single weer een verbintenis met een levenspartner wilt aangaan, is er een complexe wereld die zich ontvouwt. Wat zoek je, waar en hoe begin je, wat past bij jou en wie? Waardoor houd je jezelf terug en hoe push of rem jij misschien te veel? Zijn er patronen die je eerst nog op moet zien te lossen of zaken waar je je goed bewust van wilt zijn in je reis naar verbinding? Praktische, sociale en psychologische coaching helpt je stap voor stap je geluk met iemand samen (weer) vorm te geven. Dat kan in groepen of op individueel niveau.

Omdat het je natuurlijk een keer echt past!

gallery/anderblauw

Familie coaching

Wanneer je de wens hebt dat het in je gezin bewuster, beter, gelukkiger of rustiger verloopt, dan kun je door coaching stappen zetten om de doelen die jullie hebben te realiseren. Familie coaching gaat over het versterken van de relaties die er zijn en het uitpluizen van de complexiteiten die daarin voortkomen. 

Antwoorden en oplossingen vinden op vragen die je hebt, afstemmen met elkaar en stilstaan bij de opvoedkundige handelingen die je doet, gaan veel inzichten bieden.

Gewoon op weg naar gezinsgeluk!

gallery/bijna wit
gallery/oranje balletje

Jongeren coaching

Vragen die bij pubers of jong volwassenen (tussen 16-24 jaar) horen zijn heel specifiek. Wat wil je met je toekomst, hoe ga je daar komen, hoe voel je je over jezelf, welke keuzes wil je maken en wat houdt je tegen?

Ben je ergens bang voor of heb je nog iets nodig? Wat is mijn volgende stap? Hoe bouw je aan meer zelfvertrouwen? Hoe maak je je los van je ouders/jeugd?

We gaan ontdekken wat kan bijdragen aan jouw vraagstukken en wensen!

For a yentle life!

gallery/drijvende-lamp-voor-opblaasbare-spa-mspa-12cm-led-voor-spa-16-kleuren-oplaadbaar-afstandsbediening-ff31cb47af3d69571a1cdf0c3af8e498
gallery/drijvende-lamp-voor-opblaasbare-spa-mspa-12cm-led-voor-spa-16-kleuren-oplaadbaar-afstandsbediening-ff31cb47af3d69571a1cdf0c3af8e498

De drie cirkels; een opleiding voor iedereen die over ontwikkeling wil leren.

Deze korte krachtige opleiding is maatwerk, het geheel aan oefeningen, theorie en experimenteren is gebaseerd op je eigen persoonlijke en professionele leerdoel. Wij faciliteren een professionaliseringstraject, jij bepaalt waar en met wie je dat toepast. de basis is gebaseerd op de Transactionele analyse en je leert, experimenteert en reflecteert. Je start een project en komt telkens weer de lessen in met nieuwe ervaringen, inichten en zelfs met je frustraties. Bovenal leer je te conceptualiseren; de concepten die je aangereikt krijgt ga je toepassen op jezelf en je doelgroep. Daarmee is deze opleiding uniek. Neem een kijkje op de website.

 

Omdat het geweldig is te werken met de ontwikkeling van mensen!

BX11. Een 2 daagse intensief persoonlijk werk

 3 x Per jaar organiseer ik een weekend waar je kunt meedoen, stilstaan, pas op de plaats kunt maken en kunt werken aan jezelf. Je gaat actief en intensief aan de slag!. Dat doe je dan in een groep mensen, op een locatie in Limburg waar het glooiende landschap en de gezelligheid van een groep bijdraagt aan je intensieve proces. Natuurlijk begeleiden we je met veel warmte, structuur, heldere feedback en deskundigheid. Zo kun je echt persoonlijke stappen zetten!

Met elkaar doe je oefeningen, helpen we je bij het vinden en opheffen van remmen en krijg je feedback en deel je je inzichten. Neem een kijkje op de webiste.

gallery/iets minder donkerpaars

Coaching met paarden

Coaching met paarden is voor alle mensen en teams die veel over zichzelf willen leren en hun functioneren willen verbeteren. De coaching vindt plaats met de hulp van paarden. Eigenlijk zijn zij jouw coach en leraar en praten wij samen over wat er gebeurt en wat dat met je doet. In Leersum voor individuele vragen of op Texel voor teams en gezinnen. De paarden en ik leveren daadwerkelijk top kwaliteit!

De paarden geven een hele primaire en instinctieve reactie op wat jij doet of op hoe jij doet, geen enkele leugen of onduidelijkheid daarin te bespeuren. Soms laat een paard je zelfs zien wat je kunt gaan doen, of wat er mist in je systeem, heel byzonder. Zij reageren op dat wat ze zien en dat wat ze voelen en zijn daarin bijzonder puur. Neem een kijkje op de website.

Prachtige paarden power!

gallery/very pink
gallery/huidskleur

Een training of opleidingsdag.

Een groep die wil leren hun samenwerking of communicatie te verbeteren, een lesdag in je instituut over personal mastery, over samenwerken of over omgaan met emoties? Een samenwerk spel, een 2 daagse over authentiek leiderschap of over doelgericht samenwerken? Transactionele analyse concepten en de toepassing? 

Of liever een ervaringsgerichte workshop? Het kan allemaal gemaakt worden zoals het voor jou of voor jullie past.

Maatwerk, natuurlijk!

vol