perpetuum mobile

Aanbod 

gallery/paarspink
gallery/rood balletje
gallery/oranje balletje
gallery/groen

Individuele coaching

Je zit ergens mee, loopt tegen iets aan, hebt een wens en wilt dat het je lukt om die te realiseren. Of je bent op zoek naar iets maar weet niet waar te beginnen. Je loopt vast, je zit niet lekker in je vel, je krijgt geen grip of regie over je leven, je hoopt op groter geluk, of je mist betekenisgeving.

Je bent burnout, bekaf, boos of merkt een rem en je wilt iets anders.

Het zijn zomaar wat begrippen van zaken die kunnen spelen in je leven, en waardoor het fijn is en tijd is om coaching

te komen doen. Investeer in jezelf, dat is gul en gaaf!

Relatie begeleiding

Samen de inzichten die ontstaan na reflectie, oefeningen en theorie gebruiken om julie relatie te versterken. 

Begrijpen wat er speelt en welke dynamiek in jullie interactie voor verandering vatbaar is, om geluk, een goeie samenwerking, begrip en afstemming te verkrijgen. Dat is wat relatie coaching inhoudt, voor partners, voor collega's of voor broers en/of zussen.

Liefde is zo de moeite waard!

Team coaching

Elk team heeft zo zijn eigen unieke dynamiek. Wat doe je wel, wat doen je niet als team, wat zijn de doelen en wat zijn de (ongeschreven) regels in de onderstroom? Hoe werkt dat alles door en welk gedrag is voor verandering vatbaar? En last but not least; welke stappen zijn er dan nodig om die verandering plaats te laten vinden? Hoe versterk je taakvolwassenheid in een team en hoe versterkt je de relaties in dat team?

Bij teamcoaching doe je oefeningen, ontvang je feedback, krijg je kleine blokjes theorie die je op elkaar en met elkaar toepast en ga je op een speelse en veilige manier met elkaar aan de slag om een verbeterslag te maken. 

Teamspirit dus!

Singles coaching

Wanneer je als single weer een verbintenis met een levenspartner wilt aangaan, is er een complexe wereld die zich ontvouwt. Wat zoek je, waar en hoe begin je, wat past bij jou en wie? Waardoor houd je jezelf terug en hoe push of rem jij misschien te veel? Zijn er patronen die je eerst nog op moet zien te lossen of zaken waar je je goed bewust van wilt zijn in je reis naar verbinding? Praktische, sociale en psychologische coaching helpt je stap voor stap je geluk met iemand samen (weer) vorm te geven. Dat kan in groepen of op individueel niveau.

Omdat het je natuurlijk een keer echt past!

gallery/anderblauw

Familie coaching

Wanneer je de wens hebt dat het in je gezin bewuster, beter, gelukkiger of rustiger verloopt, dan kun je door coaching stappen zetten om de doelen die jullie hebben te realiseren. Familie coaching gaat over het versterken van de relaties die er zijn en het uitpluizen van de complexiteiten die daarin voortkomen. 

Antwoorden en oplossingen vinden op vragen die je hebt, afstemmen met elkaar en stilstaan bij de opvoedkundige handelingen die je doet, gaan veel inzichten bieden.

Gewoon op weg naar gezinsgeluk!

gallery/beige balletje
gallery/bijna wit
gallery/oranje balletje

Jongeren coaching

Vragen die bij pubers of jong volwassenen (tussen 16-24 jaar) horen zijn heel specifiek. Wat wil je met je toekomst, hoe ga je daar komen, hoe voel je je over jezelf, welke keuzes wil je maken en wat houdt je tegen?

Ben je ergens bang voor of heb je nog iets nodig? Wat is mijn volgende stap? Hoe bouw je aan meer zelfvertrouwen? Hoe maak je je los van je ouders/jeugd?

In stichting 'Yentle' is er altijd wel wat te vinden dat kan bijdragen aan jouw vraagstukken en wensen!

For a yentle life!

gallery/drijvende-lamp-voor-opblaasbare-spa-mspa-12cm-led-voor-spa-16-kleuren-oplaadbaar-afstandsbediening-ff31cb47af3d69571a1cdf0c3af8e498
gallery/drijvende-lamp-voor-opblaasbare-spa-mspa-12cm-led-voor-spa-16-kleuren-oplaadbaar-afstandsbediening-ff31cb47af3d69571a1cdf0c3af8e498

BX11, voor een beter zelf! Over bewust en authentiek persoonlijk leiderschap.

Een opleiding van 7 dagen waar je je eigen vraagstukken en leerwensen centraal kunt stellen en de opdrachten en oefeningen invulling geeft vanuit je persoonlijke leerbehoefte! We werken met een model dat we hebben ontwikkeld en dat bestaat uit 11 termen die allemaal met een B beginnen. We werken met twee zeer bekwame opleiders, feedback van je groepsleden, met veel ervaringsgerichte oefeningen, met japanse trommels, paarden, opstellingen en theorie.  Neem een kijkje op de website. 

Omdat het geweldig is om de beste versie van jezelf te zijn!

Weekend coaching

 3x per jaar organiseer ik een weekend waar je  kunt meedoen, stilstaan, pas op de plaats kunt maken, kunt wandelen en kunt werken aan jezelf, aan de slag!. Dat doe je dan in een groep mensen, op een locatie in Limburg waar het glooiende landschap en de gezelligheid van een groep bijdraagt aan je intensieve proces. Natuurlijk begeleid ik je met veel warmte, structuur, heldere feedback en deskundigheid. Zo kun je echt persoonlijke stappen zetten!

2 Dagen lang ben je dan bezig met je zelf, met jouw thema en met je eigen vraagstukken.

Met elkaar doe je oefeningen, krijg je feedback en deel je je inzichten.

Sta eens stil bij jezelf!

gallery/iets minder donkerpaars

Gas geven of remmen?

Dit korte programma van een dagdeel is enerverend, fun en soms broodnodig. Met je team, afdeling of organisatie sta je stil bij de drijfveren die bij jullie hoogtij vieren en welke remmen er bij jullie te veel zijn. Vervolgens maak je een vertaalslag naar wat dat betekent voor jullie op individueel niveau en op het niveau van samenwerken. Hoe je daar nog wat leuke en adequate stappen in kunt zetten, daar sluiten we mee af.

Het programma bestaat uit een test, een grafiek waarin de scores zijn opgenomen, een presentatie met theorie en veel interactieve oefeningen.

Inzichten en bewustwording gegarandeerd! 

gallery/rood balletje

Coaching met paarden

Coaching met paarden is voor mensen en teams die veel over zichzelf willen leren en hun functioneren willen verbeteren. De coaching vindt plaats met de hulp van paarden. Eigenlijk zijn zij jouw coach en leraar en praten wij samen over wat er gebeurt en wat dat met je doet. 

De paarden geven een hele primaire en instinctieve reactie op wat jij doet of op hoe jij doet, geen enkele leugen of onduidelijkheid daarin te bespeuren. Soms laat een paard je zelfs zien wat je kunt gaan doen, of wat er mist in je systeem, heel byzonder. Zij reageren op dat wat ze zien en dat wat ze voelen en zijn daarin bijzonder puur. Neem een kijkje op de website.

Prachtige paarden power!

gallery/very pink
gallery/huidskleur

Wanneer angst je te pakken heeft.

Angst is een emotie die ons bang kan maken. Dat is logisch, maar geen rationeel proces.

En wanneer we bang zijn gaan we vluchten, vermijden, controleren of vechten.

Om je (weer) veilig te leren voelen is het nodig dat  je je angsten onder ogen komt, je je er mee leert verhouden, en ze uiteindelijk oplost. Een mooi, diepgaand en helend proces!

Pak je angst, voordat het jou pakt!

Een training of opleidingsdag.

Een groep die wil leren hun communicatie te verbeteren, een lesdag in je instituut over personal mastery, over samenwerken of over omgaan met emoties. Een samenwerk spel, een 2 daagse over authentiek leiderschap of over doelgericht samenwerken? Transactionele analyse concepten en de toepassing? Of liever een ervaringsgerichte workshop? Het kan allemaal gemaakt worden zoals het voor jou of voor jullie past.

Maatwerk, natuurlijk!